fbpx

4 ideed ettevõtjatele: muuda enda jõulukingid eriti meeldejäävaks

Jõulukingid ettevõtte partneritele või klientidele ei pea olema pelgalt kommikarp. See on võimalus öelda aitäh neile, kes annavad panuse ettevõtte arengusse. Tänapäeval leiab praktilisi ja kvaliteetseid kingiideid, mis panevad kingisaaja särama.

Jõuludel peetakse ikka meeles neid, kes olulised. Arti reklaamkingituste valikust leiab kingiideid, mis muudavad kliendi jõulud eriti meeldejäävaks. Ammu on läbi see aeg, mil kingiks sobis ükskõik missugune meene. Täna on moes just praktilisus ja erilisus.

Siin on neli ideed, mida sel aastal oma klientidele kinkida:

Taaskasutatav jõulukuuse kinkekomplekt.

Taaskasutus on praktiline ja moes. Lisaks saab firma kink ilutseda igal aastal kliendi kontoris. Naturaalsest vineerist kuusk on kokkupandav, ei vaja hoolt ning pakub silmailu. Lihtne, praktiline ja igal aastal kliendi silme ees. Koos alusega on kuusepuu kõrgus 410mm ning kinkekomplekt sisaldab ka komme, mis ei saa jõulupuu küljest puududa. Kuusele on võimalik lasergraveerida kingi tegija logo.

Taaskasutatav jõulukuuse kinkekomplekt

Lindude söögimaja “Tilk” magus kinkekomplekt.

Looduslähedus on südant soojendav. Pole midagi ilusamat, kui pidada jõuluajal meeles enda head klienti või koostööpartnerit ning seejuures aidata tal head teha. Põhjamaise kujundusega kingitus on valmistatud Eestis Ats&Co OÜ poolt. Kui jõuluaja maiustused söödud, siis on õige aeg riputada linnumaja kontori lähedale ning nautida kiirel tööajal pisut loodust. Mitte vaid linnud ei armasta seda maja, Tilk on meeltmööda ka oravatele. Komplektis sisaldub lisaks ilusa disainiga linnumajale ka vaarikamaitseline mesi, õun šokolaadis, rukkileiva ja piparkoogimaitselised trühvlid ning lasergraveeritud logo linnumajal.

Lindude söögimaja “Tilk” magus kinkekomplekt

Kontori golfimängu kinkekomplekt.

Kingi kliendile võimalust puhata töö ajal silmi ning tugevdada meeskonnavaimu. Golf on taktikaline mäng nagu ärigi. Tegemist on Eesti tootega. Komplektis sisaldub putter, golfi auk ja pall ning golfikepi käepidemele saab lasergraveerida enda firma logo.

Kontori golfimängu kinkekoplekt

Kabe teekarp kinkekomplekt.

Kabeteekarp on stimuleeriv kingitus, mis paitab nii maitsemeeli kui ka treenib aju. Lisaks annab tee külmal talveajal sooja. Kinkekomplekt sisaldab kabe teekarpi koos nuppudega, vaarikamett ja Teetalu käsitööteed. Teekarpi on võimalik kaunistada enda firma lasergraveeringuga.

Kabe teekarp kinkekomplekt

Kvaliteetsed ja läbimõeldud jõulukingid üllatavad kingisaajat, aga esindavad ka ettevõtet ennast. Arti Reklaamkingituste tootevalikust leiab originaalseid ja kvaliteetseid kinke, mis on praktilised ja põnevad. Lai tootevalik pakub igale firmale midagi sobilikku, mis aitab tugevdada ärisuhteid ja luua soojust jõuluaega. Kingi emotsioone, mis kestavad!

Artikkel avaldati algselt Postimehes.